Διασύνδεση Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακού Μάρκετινγκ μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

Μοιραστείτε το άρθρο

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΤΕΝ- AI CATALYST,


Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Σε συνέχεια του κύκλου ομιλιών που είχαμε ξεκινήσει την προηγούμενη χρονιά, ξεκινάμε δυναμικά το 2022 και σας προσκαλούμε αυτή την Τετάρτη 2/2 και ώρα 20.00 μμ μέσω περιβάλλον Zoom στην ομιλία του Δρ. Χρήστου Μορίδη με τίτλο “Διασύνδεση Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακού Μάρκετινγκ μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης”.


Short bio:
Ο Δρ. Μορίδης Χρήστος είναι επισκέπτης καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) και στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ως μέρος των αρμοδιοτήτων του διδάσκει γνωστικά αντικείμενα που αφορούν την Αλληλεπίδραση Ανθρώπου-Υπολογιστή, το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, την Έρευνα και Ανάλυση της Αγοράς, καθώς και τη Διαχείριση Κοινωνικών Μέσων και Διαδικτυακών κοινοτήτων. Ο Δρ. Μορίδης είναι επίσης ο ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας NetValue S.M. Ltd, όπου είναι υπεύθυνος για τη συνολική διαχείριση του οργανισμού, που περιλαμβάνει έργα ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου, αλγόριθμους Τεχνητής Νοημοσύνης για επίλυση προβλημάτων, έρευνα αγοράς με χρήση νευροφυσιολογικών εργαλείων για τη μέτρηση της καταναλωτικής (συναισθηματικής) απόκρισης σε διαφημίσεις, προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και μάρκετινγκ με χρήση των κοινωνικών μέσων. Έχει δημοσιεύσει πολλές ερευνητικές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά υψηλού αντίκτυπου και σε διεθνή συνέδρια.
Θα σας αποσταλεί την Δευτέρα το σχετικό link με τα στοιχεία εισόδου.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα

A.I. Catalyst

Διαβάστε Περισσότερα

Announcements

Επισκευθείτε μας στο A+R Expo in Athens!

Ως AI Catalyst ετοιμάζεται να συμμετάσχει ως Community Partner στην πολυαναμενόμενη Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής A+R Expo στην Αθήνα! Με το μοναδικό μείγμα τεχνογνωσίας και