Δράσεις Μελών

Καλωσήρθατε Στην Σελίδα Ενημερώσης
των Δράσεων Των Μελών Μας.

  • Εδώ Θα Βρείτε Πληροφορίες Για Διάφορες Δραστηριότητες Που Υλοποιούν Τα Μέλη
    Του AiCatalyst Και Υποστηρίζονται Από Τον Όμιλο.
  • Οι Δράσεις Αυτές Έχουν Μη Κερδοσκοπικό Χαρακτήρα Και Βοηθούν Τον Γενικότερο Σκοπό Του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ai and Beers

Καλωσήρθατε λάτρεις της τεχνολογίας από παντού!     

Είμαστε μια διαδικτυακή και προσωπική ομάδα ενθουσιαστών της τεχνολογίας που φιλοξενεί ζωντανές εκδηλώσεις ομιλίας για μια σειρά από θέματα τεχνολογίας. Μπορείτε να έρθετε μαζί μας αυτοπροσώπως, αν είναι δυνατόν, ή σε μία από τις ζωντανές μας ροές. Προσέξτε τις εικονικές μας ώρες χαράς και άλλες εκδηλώσεις δικτύωσης.

Η ομάδα μας #discord είναι έτοιμη! Οι #aiandbeers #meetups έχουν τώρα μια #κοινότητα για να συζητούν για θέματα #ai, #ml, #dataanalysis, #dataengineering.     Ελάτε τώρα μαζί μας στο Discord και συζητήστε για τάσεις, αγγελίες εργασίας, ανάγκες για team up, και μια φορά το μήνα έχουμε τη συζήτηση μας στο #voicechannel για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κόσμο της ai.

TechTalk Hub

Το epicenter της επιχειρηματικής καινοτομίας και του AI.

Στο Podcast TechTalk Hub, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε μεγάλα πρόσωπα του επιχειρηματικού κλάδου, προσφέροντας στους ακροατές μας μοναδικές ευκαιρίες να ακούσουν ιστορίες επιτυχίας, να εμπνευστούν και να μάθουν από την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Μέσα από το Podcast TechTalk Hub, θα εξερευνήσουμε τη συνάντηση της τεχνολογίας με την επιχειρηματική καινοτομία, δίνοντας έμφαση στη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης και των τεχνολογικών εξελίξεων στον σύγχρονο κόσμο.

Patras Ai Meetup

         Καλώς ήρθατε στο Patras AI Meetup!

 Γίνετε μέλος αυτής της ομάδας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τις εκδηλώσεις που πρόκειται να διοργανωθούν. Το σχέδιο είναι να διοργανώνεται ένα meetup ανά τρίμηνο!

 Αυτή η ομάδα απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, τη μηχανική μάθηση, τα MLOps, τη μηχανική δεδομένων και άλλα καυτά θέματα γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη.  

Οι διοργανωτές της τοπικής κοινότητας AI διοργανώνουν τριμηνιαίες συναντήσεις που αναδεικνύουν 2-3 ομιλητές με θέμα… μαντέψατε… την AI. Αυτοί οι ομιλητές περιλαμβάνουν μηχανικούς μηχανικής μάθησης, επιστήμονες δεδομένων, συνιδρυτές, CTO, καθηγητές πανεπιστημίου και ηγέτες επιχειρήσεων AI.

Money Show

Η P&I (Products & Investments -Business management Consulting) υποστήριξε ενεργά δράσεις στο Money Show 2024 της Αθήνας. Συγκεκριμένα: Υποστήριξε τη διοργάνωση εκδήλωσης - συζήτησης του AI Catalyst με θέμα: “Artificial Intelligence in Business Platforms. Products, jobs and investments matching. Challenges & Applications. Σε συνεργασία με το Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού διοργανώθηκε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: “Η λήψη σωστών χρηματοοικονομικών αποφάσεων στο πλαίσιο της 4ης & 5ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Για ευημερία με διάρκεια.” Σε συνεργασία με τους οργανωτές του Money Show διοργανώθηκε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: “Take off for 10x - Exponential Era. Ανάπτυξη στην εκθετική εποχή”. Υποστήριξε το συντονισμό του συνεδρίου “1ο Διεθνές Forum Βιώσιμης Ανάπτυξης” του Club of Rome.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στις διάφορες δράσεις εκφράζει αποκλειστικά τις απόψεις των μελών που υλοποιούν τις δράσεις. Δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο άμεσα με τον Όμιλο Τεχνητής Νοημοσύνης. Απαραίτητη προϋπόθεση για την φιλοξενία μιας δράσης στην ενότητα αυτή είναι ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας της και η απόλυτη ταύτιση με τους σκοπούς και επιδιώξεις του σωματείου για την διάδοση της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο AiCatalyst σε καμία περίπτωση δεν παρεμβαίνει στις θεματικές των δράσεων.