Η Τιμή του Κρασιού, μία ποσοτική προσέγγιση

Μοιραστείτε το άρθρο

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΤΕΝ- AI CATALYST,


Σας καλούμε στην καθιερωμένη διάλεξή μας με θέμα “Η Τιμή του Κρασιού, μία ποσοτική προσέγγιση” σήμερα Τετάρτη 23/2 και ώρα 20.30 από το μέλος του ΟΤΕΝ Άγι Γεωργίου.


Πού: Ψηφιακό αμφιθέατρο ΟΤΕΝ. Η πρόσβαση γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας www.aicatalyst.gr/online-auditorium και επιλέγετε “Γενικές Παρουσιάσεις”.

Πότε: Τετάρτη 23/2 – 20.30


Σύντομη Περιγραφή:

Θα μιλήσουμε για τη χρήση δεδομένων στην πρόβλεψη των τιμών του Γαλλικού κρασιού. Συγκεκριμένα, πως ένας Αμερικανός οικονομολόγος στα τέλη της δεκαετίας του 1980 αμφισβητώντας τους ειδικούς, δημιούργησε μία απλή μαθηματική σχέση για την πρόβλεψη των τιμών του κρασιού χρησιμοποιώντας δεδομένα.


Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Άγις Γεωργίου είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχ. & Μηχ. Υπολογιστών του ΔΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα “Data Science & Entrepreneurship” από το Πολυτεχνείο του Eindhoven και το Πανεπιστήμιο του Tilburg στην Ολλανδία. Εργάζεται ως Head of Data Science στην εταιρεία Prosperty, μία VC backed startup στον χώρο του real estate και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Με εκτίμηση,

Η ομάδα

A.I. Catalyst

Διαβάστε Περισσότερα

Announcements

Επισκευθείτε μας στο A+R Expo in Athens!

Ως AI Catalyst ετοιμάζεται να συμμετάσχει ως Community Partner στην πολυαναμενόμενη Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής A+R Expo στην Αθήνα! Με το μοναδικό μείγμα τεχνογνωσίας και