Τεχνητή Νοημοσύνη στην Επιστήμη και Τεχνολογία

Μοιραστείτε το άρθρο

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες του AI Catalyst

Στα πλαίσια της σειράς «εσωτερικών» on-line παρουσιάσεων με αντικείμενο «ΑΙ και εφαρμογές», για ερχόμενη Τετάρτη έχουμε:

ΠΟΤΕ:              Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 8:30μμ-9:15μμ ( Greek Time )

ΠΟΥ:                Microsoft TEAMS, Ομάδα “AI CAT” (online)

ΟΜΙΛΗΤΗΣ:     Κωνσταντίνος Τουλούπας

ΘΕΜΑ:             Τεχνητή Νοημοσύνη στην Επιστήμη και Τεχνολογία

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Εξειδικευμένα εργαλεία λογισμικού είναι πλέον απαραίτητα για την ανάπτυξη προϊόντων από σχεδιαστές και μηχανικούς. Αυτά προσφέρουν τη δυνατότητα προσομοίωσης και ποιοτικής επαλήθευσης των συστημάτων υπό ανάπτυξη. Στην παρουσίαση αυτή θα μιλήσουμε για τις μεθόδους τεχνικής νοημοσύνης που είτε χρησιμοποιούνται στα εξειδικευμένα εργαλεία είτε εξετάζονται με στόχο την βοήθεια ή αυτοματοποίηση της δουλειάς του μηχανικού κατά την σχεδίαση ή βελτιστοποίηση συστημάτων σε διαφορετικούς κλάδους.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Κωνσταντίνος Τουλούπας είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι υπότροφος του ΙΚΥ και υποψήφιος διδάκτορας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικής. Τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τεχνικές Μηχανικής Μάθησης και βελτιστοποίησης και εφαρμογή τους στη σχεδίαση αναλογικών ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

Με εκτίμηση,

Παύλος Π. Σωτηριάδης

Πρόεδρος AI CATALYST

Διευθυντής Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής και Καθηγητής Σχολής ΗΜΜΥ

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Διαβάστε Περισσότερα

Announcements

Ανακοίνωση για την ετήσια Γενική Συνέλευση 2023

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «Ο.ΤΕ.Ν.- A.I.Catalyst»    Χώρος: EGG (Θεσσαλονίκης 75 & Φλωρίνης 18345 Μοσχάτο) Ώρα: 10.30-13.00   Αγαπητά μέλη του Ομίλου μας

Announcements

Ο Δρ. Βαγγέλης Καρκαλέτσης αναλαμβάνει θέση στη Συμβουλευτική Επιτροπή του ΟΤΕΝ

Ο Δρ. Βαγγέλης Καρκαλέτσης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών (ΙΙΤ) στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΣΕΤΕΚ) και μέλος της