Ενημερωτική εκδήλωση του ΟΤΕΝ στην Αθηναϊκή Λέσχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Μοιραστείτε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει η ενημερωτική εκδήλωση του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης (ΟΤΕΝ) – AiCatalyst στην Αθηναϊκη Λέσχη με θέμα “Τεχνητή Νοημοσύνη και εφαρμογές. Πώς μπορεί να αξιοποιηθεί στην ανάπτυξη της χώρας και της κοινωνίας”.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Αθηναϊκή Λέσχης ενώ ο Πρόεδρος του ΟΤΕΝ καθηγ. ΕΜΠ κ. Πέτρος Σωτηριάδης παρουσίασε τον σκοπό και το όραμα του Ομίλου. Στη συνέχεια το μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του ΟΤΕΝ, συντονιστής του πυλώνα για τη σύνδεση με την Πολιτεία, καθηγ. ΕΜΠ κ. Στέφανος Κόλλιας αναφέρθηκε στην Εθνική Στρατηγική για την ΤΝ και το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί από την Πολιτεία για την βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Ακολούθησαν εισηγήσεις από τα μέλη του ΟΤΕΝ, κ. Δημήτρη Γερογιάννη (ΤΝ και επιχειρηματικότητα), Γιάννη Χατζάρα (ΤΝ και Ιατρική), Θοδωρή Κρίντα (ΤΝ και Χρηματοπιστωτικός τομέας), Νίκος Πάσιος (ΤΝ και Άμυνα/Κυβερνοασφάλεια). Η εκδήλωση έκλεισε με την εισήγηση του μέλους του ΟΤΕΝ κ. Βασίλη Μπόκου για θέματα ηθικής και ΤΝ.

Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος ΔΣ και Α’ αντιπρόεδρος ΟΤΕΝ κ. Θάνος Μαρκαντώνης.

Διαβάστε Περισσότερα

Announcements

Επισκευθείτε μας στο A+R Expo in Athens!

Ως AI Catalyst ετοιμάζεται να συμμετάσχει ως Community Partner στην πολυαναμενόμενη Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής A+R Expo στην Αθήνα! Με το μοναδικό μείγμα τεχνογνωσίας και