1ο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης του ΟΤΕΝ, Σάββατο 11/6, Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος - AICatalyst

Ενημερωτική εκδήλωση του ΟΤΕΝ στην Αθηναϊκή Λέσχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Μοιραστείτε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει η ενημερωτική εκδήλωση του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης (ΟΤΕΝ) – AiCatalyst στην Αθηναϊκη Λέσχη με θέμα “Τεχνητή Νοημοσύνη και εφαρμογές. Πώς μπορεί να αξιοποιηθεί στην ανάπτυξη της χώρας και της κοινωνίας”.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Αθηναϊκή Λέσχης ενώ ο Πρόεδρος του ΟΤΕΝ καθηγ. ΕΜΠ κ. Πέτρος Σωτηριάδης παρουσίασε τον σκοπό και το όραμα του Ομίλου. Στη συνέχεια το μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του ΟΤΕΝ, συντονιστής του πυλώνα για τη σύνδεση με την Πολιτεία, καθηγ. ΕΜΠ κ. Στέφανος Κόλλιας αναφέρθηκε στην Εθνική Στρατηγική για την ΤΝ και το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί από την Πολιτεία για την βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Ακολούθησαν εισηγήσεις από τα μέλη του ΟΤΕΝ, κ. Δημήτρη Γερογιάννη (ΤΝ και επιχειρηματικότητα), Γιάννη Χατζάρα (ΤΝ και Ιατρική), Θοδωρή Κρίντα (ΤΝ και Χρηματοπιστωτικός τομέας), Νίκος Πάσιος (ΤΝ και Άμυνα/Κυβερνοασφάλεια). Η εκδήλωση έκλεισε με την εισήγηση του μέλους του ΟΤΕΝ κ. Βασίλη Μπόκου για θέματα ηθικής και ΤΝ.

Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος ΔΣ και Α’ αντιπρόεδρος ΟΤΕΝ κ. Θάνος Μαρκαντώνης.

Διαβάστε Περισσότερα

Event

1ο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης του AiCatalyst

Αγαπητά μέλη της κοινότητας της ΤΝ στην Ελλάδα, Ολοκληρώνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του AiCatalyst είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή του πρώτου

Announcements

Ενημέρωση Φίλων για 1ο Συνέδριο ΤΝ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης – AiCatalyst, Ολοκληρώνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του AiCatalyst είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την